Поддръжка

Поддръжка на фирмен сайт, сайт за имоти, онлайн магазин и други в Бургас

Къде в Бургас и региона мога да намеря добра поддръжка за моя сайт? Сигурно много пъти сте си задавали този въпрос, а отговора е толкова лесен - WiseWeb.org! Ние предлагаме качествена поддръжка на добри цени, изцяло съобразени с нивото на проекта и неговите нужди. Смело можем да заявим, че в Бургас няма по-добри от нас! :-)


Поддръжката е много важна част от един успешен онлайн проект. Много хора правят грешката, когато си мислят, че печелившия бизнес се свежда само до изработката на един сайт. Това е само първата стъпка от изграждането на успешния онлайн проект. Чрез качествената подръжка, вие си гарантирате сайта ви да бъде винаги в изправност! Какво би си казал ваш потенциален клиент, ако се опита да влезе в сайта ви, а той не работи поради някаква причина? Най-вероятно просто ще го изгубите като клиент.


В какво се изразява поддръжката на сайт?

Според нас поддръжката на сайт се разделя главно на два типа - Техническа поддръжка и Поддръжка тип развитие на сайт! И двата типа поддръжка са много важни и не бива да бъдат пренебрегвани. Ако имате сайт в който веднъж годишно или на няколко години подновявате информация, какво ще си помислят клиентите за Вас? Ще помислят, че вече не работите, че сайта е счупен или че просто не се отнасяте достатъчно сериозно към работата си. При всички случаи, това няма да ви донесе така желаните девиденти.


Ако имате въпроси чувствайте се добре дошли, можете да използвате контактната форма, да звъннете на 0883309499 - Иван, илида пишете на office@wiseweb.org

За контакти

Ако имате въпроси, моля попълнете контактната форма...