Първи стъпки в онлайн бизнесът

teamАко за вас това е ново начинание и искате да се реализирате във виртуалните среди, то в този момент всеки съвет ще ви бъде от полза. Може би и поради тази причина сте попаднали при нас. Ние ще се отзовем на вашият призив и ще ви помогнем в ситуацията, в която се намирате – със съвет или професионална помощ.

В случай, че прецените, че не бихте могли да се справите сами с управлението на сайта или онлайн магазинът, може да оставите тази задача в професионалните ръце на WiseWeb.

Уникално съдържание

Старайте се да публикувате интересно и уникално съдържание на своите потребители. Търсете това, което ще ви направи различни от останалите, за да привлечете техният интерес. В ръцете си имате един много могъщ инструмент, който, ако бъде използван правилно може да ви донесе куп позитиви – свободата на словото и интернет!

Качествен линкбилдинг

Дори да имате най-интересното и уникално съдържание на света, то никой няма да го види, ако не направите нещо, за да го представите на хората. С публикуването му вашата работа съвсем не е привършила. Трябва да се постараете да си набавите качествени линкове, които да ви изстрелят на първите страници в СЕРП-а, откъдето ще дойдат новите потребители. Какво имаме предвид под качествени линкове? Това означава да имате изходящи връзки, които да сочат към вас от сайтове с по-висок ПР, популярност и т.н.

Социални мрежи

СЕО оптимизацията е бавен процес, който може да отнеме месеци и дори години, докато се появят резултатите от него. То е нещо като виното – колкото по-старо, толкова по-добро е. Вместо да чакате със скръстени ръце обаче, може да „побутнете“ развитието на сайта си и да го споделяте в социалните мрежи. Фейсбук, Туитър, Гугъл плюс и Пинтерест са страхотни източници на бърз и лесен трафик, от който може да се възползвате безплатно!

Реклама

Ако искате хората да научат бързо за вашият онлайн бизнес, то няма как да минете без реклама. Особено, ако сте решили да създадете бранд, който хората да припознават. Тогава ще трябва да вложите куп пари докато постигнете целта си. Препоръчваме ви да си отделите бюджет за реклама, който е по възможностите ви и да го инвестирате в реклама в Google Adsense, директна реклама в сходни по тематика сайтове и Фейсбук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *