Накратко за уеб услугите, които предлагаме

asdНие можем да реализираме онлайн всяка една идея, която ви хрумне – било то създаването на сайт, мобилно приложение, интерактивна карта или нещо друго. Когато стане дума за уеб услуги и високо качество в едно изречение, обикновено се споменава и нашето име – WiseWeb. С риск да прозвучи нескромно и дори самохвално, ще заявим, че ние предлагаме едни от най-висококачествените уеб услуги на територията на град Бургас и околността.
От опит знаем, че много хора не знаят какво точно искат. Имат някаква идея в главата, заимствали са оттук-оттам, но за съжаление не могат да ни обяснят какво точно желаят да видят в своя проект. Поради тази причина в днешния материал, ще обясним накратко за услугите, които предлагаме в сферата на уеб технологиите.
Изграждане на сайтове
Това е основната дейност, с която се занимаваме в WiseWeb. Създаваме уеб сайтове от нулата или надграждаме готови платформи. Може да реализираме всяка една идея – от обикновен блог до нестандартен онлайн магазин с куп модули и допълнителни функционалности. Освен това предлагаме консултация за клиенти, които не са сигурни кое как искат да изглежда и биха желали да чуят мнението на експертите в бранша.
Създаване на мобилни приложения
Може да се каже, че почти всеки втори човек разполага със смартфон или таблет. Това важи в пълният смисъл на думата за деца от 5-годишна възраст и хора в пенсионна възраст. Освен това данните показват, че все по-голяма част от търсенията идват от мобилните устройства и тенденцията е техният брой да се увеличава. Така че, ако имате нужда от мобилна версия за сайта си или пък имате идея за оригинално мобилно приложение – ние може да реализираме дори най-смелите ви мечти!
Провеждане на рекламни кампании
Колкото и добър да е един продукт, той се нуждае от добра реклама. В противен случай хората няма как да научат за него и качествата му. Добре проведената рекламна кампания може да ви донесе много позитиви от материално и нематериално естество. При нас работят способни маркетинг специалисти, които могат да се заемат с организирането и провеждането на рекламна кампания за вашия бизнес, чрез която да бъде постигнат желания резултат.
Други
Освен гореспоменатите уеб услуги, предлагаме и много други, за които ще бъдат необходими още няколко статии, за да им обърнем подобаващо внимание. Създаваме интерактивни карти, СЕО оптимизация на нови и стари сайтове, техническа поддръжка и администрация, както и много други, за които може да научите, ако се свържете с нас чрез някоя от посочените форми за контакт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *