Кой каза, че хубавите сайтове са скъпи?

wВ онлайн средите масово се тиражира информацията, че колкото по-скъп, е един сайт, то той е толкова по-качествен и функционален. Ние от WiseWeb се разграничаваме от подобни твърдения и смятаме, че в зависимост от финансовите възможности и желанията на клиента може да бъде изграден хубав и представителен евтин сайт. Можем да покажем десетки примери за баснословни скъпи сайтове, които не се различават по нищо от един интернет портал струващ в рамките на средната заплата за България, но ще се разграничим от подобни действия, за да не ни обвинят в уронване на авторитета и подбиване на пазара.

Преди да са ни упрекнали в подбиване на цените, ще кажем, че, ако се доверите на нашите услуги, ще получите това, за което сте си платили. Нито по-малко, нито повече от договореното.

Вероятно много хора си задават въпроса – „Как се изчислява цената при изграждането на уеб сайта”. Честно казано няма общо приета формула и всеки сам оценява труда си. Едни го продават евтино, други по-скъпо, а трети „направо прекаляват с цените”, с риск да прозвучи „жаргонно”. Все пак трябва да отбележим, че се взимат предвид няколко фактора, които малко или много оказват влияние върху крайната цена.

Първото нещо, което се взима предвид е това дали сайта ще бъде изграден върху готова система или ще бъде написан от нулата. Имайте предвид, че сайтовете, които биват създадени чрез open sorce системи или друга custom система са значително по-евтини от ръчно писаният код. В много случаи цената на сайтовете, които се изграждат от нулата започва от XXXX лева, тъй като отнема много време. И двата метода имат своите предимства и недостатъци, но за тях ще поговорим на „четири очи” или ще засегнем въпроса по-обширно в някой друг материал.

След което се взима предвид функционалностите, които искате да има вашият сайт. Колкото повече функции, толкова по-скъпо ще ви излезе. Дизайнът също спада към изработката и може чувствително да увеличи цената на крайният продукт.

Както споменахме обаче, може да бъде създаден качествен сайт, който да не надвишава бюджета ви. За повече информация и конкретни цени, се свържете с нас чрез формата за контакти в сайта, или на посечения мейл – office@wiseweb.org или на телефон: 0883309499

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *