Как трябва да изглежда един сайт за семеен хотел?

P1030036Няма какво да се залъгваме – външният вид е и винаги ще бъде сред водещите параметри. Презентацията на който и да е бизнес показва на клиентите отношението на управителя към тях – ако проектът е висококачествен, професионален и удобен за ползване, това означава, че той е инвестирал сериозно, извършил е необходимите проучвания или е наел фирма, която да се заеме с това.

 

Та като стана дума за проучвания…

Преди да преминете към разработката на уебсайт, наемайки компания или ИТ специалист (екип от специалист), разгледайте уебсайтовете на конкуренцията. Но коя конкуренция? – може би се питате вие. Разбира се, местната. В случай че хотелът ви е тризвезден и е разположен в някой планински регион на България, би ли било коректно сравняването му с петзвезден конкурент в Съединените Щати? Разбира се, че не!

Фокусирайте се върху собствените си услуги, вместо да оглеждате тези на съперниците си. Цената е важна, ала качеството им също не бива да отстъпва.

Електронни услуги, които да добавите в уебсайта на хотела си

Сред най-популярните и удобни е възможността да резервирате стая онлайн и дори да я платите. Разбира се, това трябва да може да става както чрез кредитна или дебитна карта, така и с българските онлайн платежни услуги като ePay, EasyPay. Обмислете внедряване на плащане с PayPal, Skrill & Messenger.

Съвместим ли е уебсайтът ви с мобилните устройства?

В наши дни все повече хора се сдобиват със смартфони и таблети. Затова, за да не изоставате, за да не изпращате сами към конкурентите си евентуалните свои клиенти, погрижете се уебсайтът ви да е достъпен от всяко ново и интелигентно устройство. Поискайте от разработчиците да ви запознаят с иновациитев бранша и да ви препоръчат най-доброто според тях съобразно бюджета ви.

Производителността (скоростта на зареждане) на уебсайта също е ключов параметър. Търсещите машини (Гугъл, Яхо, Бинг и други) класират по-добре издържаните от техническа гледна точка уеб проекти.

Може да се говори още много по тези теми. Очаквайте ни скоро с още материали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *