Как най-резултатно да оптимизираме нашият онлайн магазин?

магазин

Интересувате се къде точно трябва да вмъкнете статиите, които пишете, така че да оптимизирате сайта си по дадени ключови думи? За тази цел може да се спрете върху вариантите, които ви предлагаме.

Направете раздел за статии – блог в онлайн магазинa си където да ги вписвате.  Другият начин е да ги пишете на сателитен сайт, който може да ви носи входящи линкове. За най-задоволителен резултат може да изберете и двете.

При една успешна оптимизация най-важното е писането на неповторими текстове! Стремете се имено към това. Така ще се издигнете в търсачките, ще се забелязвате и ще предизвикате интереса на потенциалните клиенти. Пълнете онлайн магазина си със разнообразна и уникална информация. Това е най-натуралният и лесен начин да развиете и направите сайта си популярен. За още по-добра оптимизация на онлайн магазина ви от полза ще е описанието на артикулите текста също да е уникален и не толкова кратък. Трябва да имате линкове в социалните мрежи, които да сочат към вас. Те са от голяма помощ за вашето СЕО. Така показвате на Google, че сте достоверен източник на информация.

Сателитните сайтове са една малка част по пътя на добрите практики на правилната оптимизация. Те са готово оптимизирани и лесно се намират при търсене. При използването на сателитки е хубаво да се избере блог система – една такава например е блог.бг. Сателитките са само едно допълнение към изграждането на добро СЕО.

Ако все пак ви се налага да направите избор, то се спрете върху блог секцията във вашия онлайн магазин. Ще спечелите много повече дивиденти от Google ако пускате нови теми в направо в основния сайт, в сравнение с това да ги поствате в страничен блог и добавите линк към главната страница.

Ако все още нямате онлайн магазин, можете да разгледате нашите оферти , това са бюджетни решения за хора, които искат да навлязат в този бизнес, но се страхуват да вложат много пари.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *