Какво трябва да имам в моята начална страница?

зНачина по който клиента ще се свърже с Вас, трябва да е лесно видим, удобен и ясен! Добавете различни начини за връзка с – телефон, e-mail, контактна форма, skype, адрес на офис…

Поставете такъв вид снимкови материали, които да показват с какво точно се занимавате. С едно изображение можете да покажете и кажете безброй неща – изберете правилните!

Работещо и ясно ориентировъчно меню е следващата задължителна точка! Поставете удачни наименования на бутоните си, така че посетителят да се ориентира бързо към интересите си. Толкова са много сайтовете в които има неясни и безсмислени менюто – нека Вашият не е един от тях, нека всички бутони му работят и няма нищо счупено по сайта.

Имайте и развивайте e-mail абонамент. Абонамента ще помогне много на Вас успешно да представите новите си услуги, артикули, отстъпки…, а клиентите си ще улесните и информирате навреме.

Създавайте контакти със своите клиенти – нови и бъдещи. Сближете се с тях чрез акаунтите които имате в социалните мрежи и поставените символи на сайта към тях. Имайте обратна връзка с посетителите, подтиквайте да споделят, да пишат… за това, което им предлагате.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *