Какво е фирмен сайт?

teamНай-краткото определение, което можем да дадем за фирмения сайт е – вашата онлайн визитка.  Ако имате бизнес, който не се намира в Интернет, то един фирмен сайт би бил чудесна стратегия за популяризирането на бизнеса ви, което от своя страна води и до нови клиенти.  Може да се каже, че се е превърнало в част от ежедневието да проучваме това, което искаме да купим, онлайн.  Все повече хора преди да купят каквото и да е търсят информация за него, сравняват цени и така нататък.  Вече ви стана ясно, че не можете да имате успешен бизнес без фирмен сайт.

И след като казахме, че това е вашата визитка онлайн, то трябва да обърнете особено внимание на изработката. Дизайнът  трябва да е иновативен и да ви представя по най-добрия начин. Голяма грешка е когато се избират ярки цветове за сайтове, особено за сайт като фирмения. Изберете нещо семпло и изчистено.  Направете дизайна си максимално опростен. Нека потребителят от „пръв поглед“ да разбере кои сте и какво предлагате, да открие това, което му е нужно  бързо и лесно, да може да се свърже с вас директно и да получи бърз отговор. Хората не са длъжни да знаят всичката терминология, с която работите. Затова, ако сайтът не е предназначен да ви представя пред други фирми, използвайте по-непрофесионален език, за да обясните с какво се занимавате и какво предлагате.   Може би това ви изглежда безумно. Но истината е, че хората искат да работят с фирма, която може да обясни простичко с какво се занимава и какво предлага.

Много хора си мислят, че всичко приключва с изработката на фирмения сайт. Само че, това не е така!  За да се издигате на по-предна позиция в търсачките, трябва да качвате всеки ден нова информация около фирмата си и други новини. Съдържанието, което качвате, трябва да е и уникално. По този начин Гугъл по-лесно ще ви индексира при търсения, а това води и до нови клиенти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *