Инструменти и възможности за платена онлайн реклама

#Възможностите за реклама в интернет са много, ама наистина много. Съществуват най-разнообразни методи и канали за реклама, за които дори не подозирате. В днешният материал искаме да ви запознаем с част от тях, които бихте могли да впрегнете за популяризирането на своя проект.

Тук е моментът да отбележим, че тяхното използване и постигане на максимални резултати изисква тесни и специализирани познания в сферата на онлайн маркетингът. Такива може да получите от WiseWeb на достатъчно атрактивни цени. Ние сме готови да ви помогнем във всеки един момент, без значение дали сте на етап планиране изработка на сайт или вече разполагате с утвърден такъв, който искате да популяризирате в българското интернет пространство!

Рекламни мрежи

Няма как да не отбележим на първо място т.нар. „рекламни мрежи”  на гигантите Гугъл, Фейсбук и други по-малки на световно и регионално ниво – Adversal, Adnow, EasyAds и т.н. Те ви предлагат възможност за реклама на клик или импресии, като имате възможност за филтриране на хората, пред които да се показва тя. Може да ги сортирате по интереси, пол, възраст и ред други характеристики, на които смятате, че отговарят вашите потенциални клиенти.

Директна реклама

При този тип реклама става дума за договорка на ниво „собственик – собственик”. Свързвате се със собственикът на сайта, в който желаете да рекламирате и се договаряте за цената на рекламата. Тя може да бъде базирана на „месечна сума”, „клик” или импресии. Този инструмент, е доста полезен за по-тясно специализираните бизнеси, чиято дейност не е широко популярна.

Платени публикации, коментари и други

Възможностите за платени публикации в блогове, сайтове и форуми, е също добър начин да популяризирате бизнесът си. Много информационни портали предлагат подобна услуга. Трябва да отбележим, че тези техники, се прилагат и от гледна точка на СЕО оптимизацията, която също може да бъде определена за вид „инструмент за онлайн реклама” под една или друга форма.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *