Имате ли нужда от онлайн магазин

сИмате ли нужда от онлайн магазин?

Този въпрос е насочен към всички онези „бизнесмени“ и „предприемачи“, които все още не са се възползвали от възможностите за търговия, които предлага интернет пространството и се колебаят дали да го направят.

А какви са всъщност те? С една дума бихме могли да ви отговорим този въпрос и тя би била – „огромни“, но това звучи доста клиширано и недостатъчно, за да ви убеди да преместите или да разширите сферата, в която работите. Без значение дали продавате дрехи на кварталния пазар или предлагате някакви услуги в обществото, собственият онлайн магазин или уеб сайт може да извади бизнесът ви от застоя, в който се намира и значително да увеличи приходите, които регистрирате от него!

За да се случи това обаче, ще имате нужда от професионално изработен онлайн магазин, който да бъде изпипан до последният детайл. Създаването му в никакъв случай не е проста задача и изисква много усилия и време, докато бъде напълно готов, за да бъде пуснат на пазара и да не отстъпва по нищо на конкурентите в бранша. Приемете това като инвестиция за бъдещето, която със сигурност ще ви се отплати по подобаващ начин.

Пазаруването по интернет има своите предимства и не е далеч денят, когато онлайн шопингът ще измести живото пазаруване на определени продукти. Доказано е, че интернет продажбите увеличават от 20 до 100 % приходите, които получавате офлайн. Освен това, ако решите да преместите бизнесът си изцяло в интернет пространството, то ще си спестите доста разходи, като например – няма да плащате безбожно висок наем за магазин на хубаво място. А ето и другите съществени предимства, от които може да се възползвате, ако си направите онлайн магазин:

–              Ще сведете разходите за заплати и персонал до минимум.

–              Ще може да работите от вкъщи.

–              Ще имате по-лесен и надежден контрол върху продажбите, които осъществявате.

–              Ще разширите таргета си. Ако сега потенциалните ви клиенти са били около 5-10 000 човека, които минават покрай магазина ви, то сега ще можете да достигнете до 10 пъти повече хора.

–              Ще може да предложите по-атрактивни цени и промоции на своите клиенти.

Ние като фирма, която предлага изработка на онлайн магазин бихме могли да ви предложим качество на най-добри цени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *