Изработка на фирмен сайт…

wiseweb

Какво представлява фирменият сайт? Как да го изградим?

Този тип сайт най-просто казано презентира вашия бизнес. Например Вие имате офлайн бизнес и се опитвате  да го популяризирате в интернет с цел повече клиенти – то един фирмен сайт би бил повече от страхотно начало за Вас! Чрез вашия фирмен сайт ще имате възможност да представите пред голяма публика услугите и продуктите си. Този вид стратегия е много печеливш ход за малките и средни фирми. Вече е практика преди да купиш, каквото и да е, да влезеш в нета, да прочетеш мнения за продукта, да сравниш цени и т.н. Сами разбирате, че няма как да лишите от онлайн присъствие вашите бизнес начинания.

Вашият фирмен сайт е вашата визитка в онлайн пространството. Той трябва да бъде иновативен, да ви покаже по възможно най-добрия начин, да бъде лесно откриваем, а информацията вътре – подредена, ясна и точна!

Може би си мислите, че всичко се свършва след изработката на фирмения сайт, но не е точно така – всичко едва сега започва!  Важно е вашият сайт да се пълни редовно с информация, с новини около фирмата и т.н. Така, той ще се намира по-лесно в търсачката и съответно ще достигне до повече бъдещи клиенти. Много е важно в фирменият ви сайт да има блог или т.нар. секция новини, където да пишете за всички тези новости. Най-натуралният и сравнително лесен начин да разпространите бранда си, е като пишете нова, интересна и най-важното уникална информация, Гугъл обича това!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *