Изработка на сайт и СЕО оптимизация

wisИзработката на сайта започва много по-рано от неговото кодиране. Неговото планиране може да отнеме няколко дни, седмици, че дори и месеци. Въпреки че, в процесът на работа има възможност за коригиране, най-добре е всичко да се планира още от самото начало. По този начин ще се улеснят не само разработчиците, но и вие ще имате ясна представа за това как ще изглежда сайта, колко време ще отнеме неговата изработка, колко ще струва и ред други важни подробности.

В зависимост от идеята на сайта и желанията на клиента, се определя по какъв начин ще бъде изработен той. Фирма WiseWeb може да ви предложи изработка на всякакви видове сайтове и системи – видео портали; информационни сайтове; форуми; блогове; онлайн магазини и т.н. Предлагаме и създаването на респонсив дизайн, който да оптимизира изгледът му при отваряне от мобилни устройства. В днешно време, е немислимо сайтът ви да не се показва по целесъобразен начин на таблети или смартфони. Изследванията показват, че над 30 % от посещенията идват от този тип устройства!

Основна точка от планирането при изработка на сайт, е неговото популяризиране. Освен за рекламната кампания, която ще проведете, трябва да помислите и за неговото оптимизиране. В интерес на истината СЕО оптимизацията, е част от този процес. Всъщност много важна част. При правилно оптимизиране може да изкачите сайта си на челните позиции във водещите търсачки, което да ви донесе сериозни дивиденти.

СЕО оптимизацията, се разделя на две подкатегории – on page & off page или иначе казано – вътрешна и външна. Вътрешната оптимизация представлява структурирането на данните, мета таговете и страниците. Докато при OFF Page оптимизацията, се категоризират линковете, които се набавят от външни източници. И за двата метода има достатъчно информация, както в нашият блог, така и в интернет пространството.

Оптимизирането е дълъг и постоянен процес. В никакъв случай няма да е преувеличено, ако кажем, че то е цяла „наука”. Поради тази причина трудно ще откриете в интернет реални съвети и насоки за подобряването на позициите ви в търсачките. Все пак никой не желае да разкрива своето „ноу хау”, чрез което си изкарва хляба. Искаме да ви предупредим, че неправилното СЕО или използването на черни техники може да доведе до наказания и непоправими щети, които да ви изпратят в „трета глуха”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *