Изграждане на сайт за семеен хотел

хотелАко изкарвате прехраната си чрез отдаване на стаи под наем за почивка и имате собствен семеен хотел, но разчитате само на туристите, които ще ви посетят на място, без предварителна резервация, то е крайно време да промените политиката си. Помислете за това как може да популяризирате хотелът си и да привлечете нови клиенти, още преди да е започнал сезонът.

Кой е най-лесният начин да достигнете до потенциалните клиенти!? Интернет! Ако наемете специалисти, които да ви изработят хубав и представителен сайт за семеен хотел, който бъде комбиниран с добра рекламна стратегия и СЕО оптимизация, то ви гарантираме, че ще усетите разликите на момента! Абсурдно е в ерата на технологиите да не присъствате в интернет пространството под една или друга форма. Сигурни сме, че дори конкуренцията ви вече го е направила и не бива да се чудите, ако тя бележи повече приходи от вас в разгара на сезона!

Как трябва да изглежда един сайт за семеен хотел?

Той трябва да бъде представителен и да извади на показ най-добрите черти на хотелът. Неговите предимства и отличителни качества. Задължително трябва да бъде с лесна навигация и да предоставя няколко възможности за контакт със собствениците – телефон, e-mail, facebook или чат на живо! Ако разполагате с неограничен бюджет пък може да си позволите създаването на „виртуална обиколка“, която ще позволи на потенциалните ви клиенти да добият реална представа за това какво представлява хотела, стаите и останалата материална база, с която разполагате.

Също така е желателно да бъде създадена електронна форма за резервации. Това е една доста удобна функция, която за съжаление се предлага от много малко хотели. Препоръчително е и изграждането на мобилна версия на сайта. По последни данни на Гугъл, близо 25 процента от търсенията идват от смартфони и таблети, което прави почти задължително създаването на responsive версия на сайта.

Ако имате други въпроси или искате да се консултирате с професионалисти в изграждането на сайтове – винаги може да се свържете с нас!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *